Välkommen till

Active Body Center!

Om Active Body Center 2020-02-18T19:36:50+00:00

Våga ta steget att börja aktivera genom dans eller andra träningsformer!

Alla åldrar från 3 år och uppåt. Från nybörjare till avancerat, allt från hobby nivå till elit nivå.
Vi vill se till att just du mår bra, får hjälp, utvecklas och trivs som den du är, och det viktigaste av allt att ni alltid har roligt på dansgolvet/träningssalarna på vårt center.

Emelie

Information om dansterminen

En Danstermin består av 12  veckors kurser varav de två sista veckorna kallar vi för showveckor där vi endast fokuserar till den stora show avslutningshelgen. (Showerna är det naturligtvis inget tvång på.) När det är lov på skolorna, är det lov hos oss, alltså ingen dans.

Vi rekommenderar att ta med sig vattenflaska – då det blir varmt och svettigt så vätska måste fyllas på. Sköna bekväma skor att träna i samt för att stödja ben och knän – rådfråga ledare om du har funderingar. Mjuka kläder som du kan röra dig samt trivs i.

Hyra lokal eller hyra oss?

Active Body Center har flera showiga dansgrupper i olika åldrar och dansstilar som bakar ihop sprakande dansuppvisningar, modevisningar m.m efter era önskemål!

Möhippa/svensexa med Poledance eller annan dans, företagsjippon, privatkurser, gruppträningar för både privat och företag, events i alla dess slag anordnar vi och bygger upp allt efter era önskemål samt ordnar ett pris efter överenskommelse.

Tveka inte att höra av er!

Maila oss för mer information.

Terminens ledare

Roza Hassan, Maja Engelmark, Alva Elgstrand, Viktor Grinde, Tsz-Hin Tang, Ella Rolandsson, Frederic Tåqvist, Max Zingmark Lien, Lovisa Gaëlle Jonasson Dagher, Sara Gärdegård, Kalle Bexelius, Emelie Öhman, Nayla EsGarcia, Anneline Hammarqvist, Nellie Norrman, Katja Lindgren Anttila, Matilda Liljenberg, josefine Olsson, Fia Alander, Amanda Östling, Anki Gustavsson, Emilie Sjunnesson Zackrisson, Maja Wahlén, Martina Berg, Moa Waldemarsson, Tove Malmsten,

Roza Hassan
Roza HassanDanslärare Abstract dance, Girlicious, Jazz
Emelie Öhman
Emelie ÖhmanPoledans lärare
Katja Lindgren Anttila
Katja Lindgren AnttilaYoga lärare
Jag hittade yogan i samband med min dansutbildning och har sedan dess har det varit en stor del av min vardag. Det jag älskar med yoga är att den passar alla kroppar och sinnestämningar och alltid får mig att må bra helt enkelt! Oavsett om du vill träna kroppen, varva ner, eller bara få en härlig stund så finns det nåt som kan passa alla!
Lovisa Gaëlle Jonasson Dagher
Lovisa Gaëlle Jonasson DagherDanslärare Hiphop, Feminine vibe
Jag heter Lovisa och har varit med till och från sedan Dancehalls start. Jag har varit med i olika uppvisningsgrupper och dansat massvis med olika stilar. Dans är min medicin mot allt. Efter två års uppehåll är jag äntligen tillbaka som dansinstruktör och jag känner mig 100% inspirerad och taggad. Kom och dansa med mig. Det blir kul.
 Maja Engelmark
Maja EngelmarkDanslärare Disco
Jag heter Maja, 21, och jag är även en av de som har varit här på Dancehall sedan portarna slogs upp. Jag är en ren och skär disco-dansare och har även tävlat inom disciplinen disco i många år men nu sysselsätter jag mig endast med att vara instruktör. Jag hoppas jag öppnar upp fler ögon och hjärtan för denna fantastiska dansstil! Vi ses på torsdagar!
Max Zingmark Lien
Max Zingmark LienDanslärare Hiphop
Sara Gärdegård
Sara GärdegårdYoga lärare
Hallå jag är Sara och växte upp på dansstudio back in the days, men har sadlat om och utbildade mig till Yoga lärare istället så med mig + Katja kommer ni ha yoga mys, ta hand om kroppen, bygga upp den men också lära oss att varva ner och andas ut.
Amanda Östling
Amanda Östling Slängpolka + Vals
Amanda Östling jobbar som musiker, dansare och pedagog och har gått både musikhögskola och danshögskola. Att spela till dans och dansa till spel har många likheter och det finns ett väldigt spännande samspel mellan folkmusiken och dansen som Amanda alltid återkommer till.
Nayla EsGarcia
Nayla EsGarciaDanslärare Contemporary
Anneline Hammarqvist
Anneline HammarqvistReception & vikarie
Nellie Norrman
Nellie NorrmanDisco & Showdance
Jag heter Nellie och har dansat i nästan hela mitt liv. Jag började i tidig ålder med balett men övergick hit till Dancehall samma år som det öppnade. Jag har alltid dansat flera olika stilar men fastnade snabbt för discon. I år kommer ni få ta del av min största passion, DISCO. Med mig, vi ses!
Matilda Liljenberg
Matilda LiljenbergCrazykids, Disco & Showdance
Martina Berg
Martina BergPoledance
Hej, mitt namn är Martina, 28år. Jag är så glad att jag vågade ta mig iväg på min första poledance-lektion för några år sedan, efter det blev jag helt såld och har sedan dess fortsatt att tränat poledance. Det är en rolig träningsform där man får utmana sig själv på olika sätt. Nu har jag tränat pole regelbundet i ca. 3 år och min ambition är att tävla i Pole SM så småningom, gärna i klassen: professionell senior dubbel, då jag brinner lite extra för dubbeltricks.